Fra kontanter til katt – et nytt forsøk på å ‚gjøre Bitcoin flott igjen‘ i verk

Det ser ut til at Cryptoverse kan se en annen episode av gaffelserien Bitcoin Cash (BCH) .

„Jeg vurderer å bygge en ny Bitcoin Evolution gaffelarv fra BCH kalt Bitcoin Cat. Det er et midlertidig navn. Katt er søt og ufarlig, [de] vil ikke ha krig,“ sa Haipo Yang, grunnlegger av krypto- gruvebasseng ViaBTC og crypto exchange CoinEx – refererer sannsynligvis til den ryktede uenigheten med Bitcoin ABC-teamet.

Chris Pacia, lederutvikleren av peer-to-peer markedsplassen OpenBazaar og en frivillig BCH-utvikler, sa 3. august at „flere mennesker [[rediger]] ut“ fra utviklermøtet.

Rapporter om en hard gaffel som muligens skyldes uenighetene om vanskelighetsalgoritmen, startet allerede dagen før

Yang la til at BCH-samfunnet trenger „virkelige ledere“, og at alle som favoriserer BCH er velkomne til å være med å bygge „KATT“: „La oss gjøre Bitcoin bra igjen!“

I mellomtiden kunngjorde en av de ledende BCH-utviklerne, Amaury Sechet, i dag den planlagte nettverksoppgraderingen for 15. november, og kommer med to endringer i implementeringen av Bitcoin ABC full node-programvare:

Og selv om noen virker overbevist om at dette betyr en hard gaffel, hevder andre at det er et forsøk på å unngå en.

Når det er sagt, om det i det hele tatt vil være en hard gaffel er fremdeles usikkert

Som en påminnelse er BCH resultatet av en Bitcoin (BTC) hard gaffel i 2017. Et år senere gikk også BCH gjennom en egen hard gaffel og produserte Bitcoin cash ABC og Bitcoin SV (BSV) . I dag beskriver Bitcoin ABC seg selv som „en fullstendig nodeimplementering av Bitcoin Cash-protokollen.“

All denne bekjempelse og splitting tok en stor toll på Bitcoin Cash-samfunnet, og dette potensielle neste, noen bekymringer, kan føre til en annen splittelse i selve samfunnet.

På pikseltid (kl. 14:15 UTC) handler BCH til USD 304 og øker med 2,6% på en dag og 6% på en uke. Prisen er også opp med 25% på en måned, men den er nede med 13% på et år.